Obavijest za testiranje kandidata – Odgojitelj/ica

OBAVIJEST

I

  UPUTE O TESTIRANJU, RAZGOVORU, POPIS KANDIDATA ZA RAZGOVOR ZA RADNO MJESTO ODGOJITELJ/ICA (jedan izvršitelj), određeno, puno radno vrijeme, zamjena, (NATJEČAJ OBJAVLJEN 24.3.2023. GODINE)

Povjerenstvo zaduženo za provedbu natječaja, uvidom u natječajnu dokumentaciju natječaja objavljenog na stanicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranici Dječjeg vrtića Palčić Tovarnik te oglasnoj ploči Dječjeg vrtića Palčić Tovarnik od 24.3.2023. godine do 1.4.2023. god., za prijam u radni odnos na određeno, puno radno vrijeme, na radno mjesto  odgojitelja/ice  (jedan izvršitelj/ice), zamjena, obavještava kandidate koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave te koji ispunjavaju propisane formalne uvjete po natječaju da će se

RAZGOVOR S KANDIDATIMA koji ispunjavaju uvjete natječaja održati u prostorijama Dječjeg vrtića Palčić Tovarnik, 6. travnja 2023. godine s početkom u 8.30 sati. 

Svi su kandidati/kinje dužni sa sobom imati važeću osobnu iskaznicu ili drugu ispravu temeljem koje se nedvojbeno može utvrditi identitet.

 Kandidati/kinje koji ne pristupe testiranju smatra se da su povukli prijavu na javni natječaj i više se neće smatrati kandidatima.

POPIS KANDIDATA/KINJA po abecednom redu za intervju, razgovor za radno mjesto odgojitelj/ica na određeno, puno radno vrijeme, zamjena, koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave te koji ispunjavaju propisane formalne uvjete po natječaju:

  • ANITA  BUBALO JAMBROVIĆ

Povjerenstvo za provedbu natječaja

DV Palčić Tovarnik

Pogledaj cijeli dokument : OBAVIJEST KANDIDATIMA_ožujak
Podjelite sa prijateljima:
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on vk
Share on email

Sadržaj