O nama

RIJEČ RAVNATELJICE

Svjesni činjenice da nema napretka i razvoja bez ulaganja u predškolski odgoj i obrazovanje, Općina Tovarnik, kao osnivač našeg vrtića, i njeni vodeći ljudi pokazali su spremnost investiranja u djecu i uvjete za što ranije uključivanje djece u predškolske programe.

Od 11. siječnja 2021. godine Dječji vrtić „Palčić Tovarnik“ postao je mjesto za igru, život i cjeloviti razvoj individualnih potencijala djece u skladu s njihovim razvojnim potrebama i pravima. Misija nam je pružiti najkvalitetniju uslugu roditeljima i najmlađima promovirajući dostupnost kroz profesionalnost djelatnika, visoku kvalitetu odgojno-obrazovnih programa, otvorenost i transparentnost, visoku motiviranost za suradnju i osiguravanje optimalnih materijalnih uvjeta.

 Osim roditelja, izuzetno važnu ulogu u odgoju djece imaju odgojno-obrazovne ustanove, posebno vrtići. Zbog  toga je  iznimno važno da roditelji i Ustanova usko surađuju te da se međusobno nadopunjuju . Svi smo zajedno odgovorni za formiranje novih članova obitelji i društva.

Zahvalna sam svim djelatnicima koji svoj posao rade odgovorno, kompetentno, s puno ljubavi i tako daju svoj nemjerljivi doprinos da bismo postigli visoku kvalitetu ustanove, kojoj težimo i koju želimo zadržati na dobrobit djece.

Novonastali materijalni uvjeti i ljudski resursi naše Ustanove te stručno znanje, humanost i volja svih naših djelatnika daju mi vjeru da ćemo, usprkos tome što uvjeti u društvenom okruženju postaju sve složeniji, održati nivo kvalitete rada i uvijek davati najbolje što možemo kako bi svakom djetetu omogućili da razvije sve svoje potencijale. 

„Dijete je knjiga iz koje čitamo i u koju bismo trebali pisati.“

Peter Rosegger

Ravnateljica

Nada Grgić

Podjelite sa prijateljima:
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on vk
Share on email

Sadržaj